Magi’nin Torunu (Kenja no Mago) Tanıtım

indir

Başlık: Magi’nin Torunu (Kenja no Mago)

Yazar: Yosioka Tsuyoshi

Özet:

Çeşitli sihir sayesinde, insan ırkı çok çok defa faciadan kurtuldu. Diğer yaşamından anılarını sürdüren, bir erkek çocuğu, Shin, dünyaca “Magi” olarak bilinen yaşlı bir adam tarafından alındı.

Shin, dünyevi bir yere emekli olan Magi tarafından, kendi torunu olarak büyütüldü. Eski yaşamının anıları ile birlikte, Magi’nin zanaatını absorbe etti ve kendi sihrini geliştirecek şekilde büyüdü.

Sonra, dedesi ona 15 yaşına geldiğinde bağımsız olması söyledi.

Ah, ona sağduyuyu öğretmeyi unuttum.”

Normal insanların seviyesinin üstüne çıkan torun, sağduyudan; dünyanın sağduyusundan  yoksundu. Nasıl sosyalleşileceğini öğrenmek için, Earlshide İleri Düzey Sihir Akademisine kabul edilmek için Earlshide Krallık Şehrine gider.

BÖLÜMLER:

1.Kitap:

Magi’nin Torunu (Kenja no Mago) Tanıtım” üzerine 9 yorum

  1. Japon Light Noveller kategorisindeki Magi’nin Toruu resmi nurarihyon no mago değil mi ? Bir ilgisi var mı ?

    Beğen

  2. Nurarihyon no Mago adlı animenin Light noveli olması lazım o zaman.Çeviri ve emekleriniz için teşekkürler

    Beğen

  3. Nurarihyon no Mago ile alakası yok Japtem grubunun çerezlik olarak başladığı bir roman yazarda yeni başladı zaten. WN şeklinde ilerliyor begenilirse LN side çıkar yakında. İlk bölümler çok kısa bu kadar kısa chapter mı olur diyordum ama 10 ve sonrası bölümler ilk bölümlerim 5-6 katı uzun ve hşkayede oturdu güzel ilerliyor tek eksiği çevirenler çok yavaş.

    Magi’s Grandson ToC

    Beğen

  4. çeviri için teşekkürler. Türkçe çeviri tamamen durmuş ve unutulmuş her halde. interneti talan ettim ama bulamadım. mangasını bulmakta ayrı zor. baya eğlenceli bir seriye benziyor oysa ki.

    Beğen

Yorum bırakın