Legendary Moonlight Sculptor Tanıtım

Legendary Moonlight Sculptor

 

(Macera, Aksiyon, Komedi, Dövüş Sanatları, Sci-Fi, Fantastik, Dram, Romantizm)

Para için her şeyi göze almaya hazır, Continent of Magic (Büyü Kıtası) isimli oyunda efsanevi Savaş Tanrısı olarak bilinen Weed (Lee Hyun). Kendisi sonunda reşit olduktan sonra oyun oynamayı bırakmaya karar verir. Fakat karakterini silmek yerine satmayı tercih eder. Bazı raslantılar sonucu efsanevi karakeri 3,000,000,000 Won’a (~6,150,000 TL) satılır. Tam artık yoksulluktan kurtulduğuna ve kardeşi ile büyük annesine daha iyi bir hayat yaşatabileceğine sevinirken, babasından miras kalan borçları almaya gelen tefecilerin paranın neredeyse tamamını almasıyla mutluluğu kısa sürmüştür. Fakat artık para kazanmak için ona yeni bir yol açılmıştır. Bu seferki hedefi dünyanın ilk sanal gerçeklik oyunu olan Royal Road‘dır (Kraliyet You).

Bu hikayede, ailesine olan sevgisi, paraya karşı sınırsız arzusu, kurnaz zekası ve çalışkanlığı ile imparatorluk basamaklarını tırmanan Lee Hyun’un efsanesidir. Koreli yazar NAM Heesung’un yazdığı bu seri, şu anda 40 kitabı geçmiş bulunmakta. Çevirinin ilk 13 bölümü http://moonlightsculptortr.blogspot.com.tr

adresinde yayınlanıyor. Yaptıkları değerli çevirilerle light novel dünyasını geliştien 0nLin3 ve Soranohikari’ye saygılarımı sunarım.

2. cilt 4.bölümden itibaren seri burada yayınlanacak.

BÖLÜMLER

1.KİTAP

2.KİTAP

  •  1.Bölüm  Efsaneler Diyarı
  •  2.Bölüm  Tanrıça Freya Büstü
  •  3.Bölüm  Tapınağın Kayıp Hazineleri
  •  4.Bölüm  Cennet Şehri  (Çeviri pek iyi değildi tekrar çevirdik)

3.KİTAP

4.KİTAP

Legendary Moonlight Sculptor Tanıtım” üzerine 27 yorum

  1. LightNovel okumami saglayan ilk 3 novelden biridir. Ve de light novel okuma hevesimi kiran 2 novelden biridir(digeri cd:D). Cevirileri uzun bir sure gelmedigin den veya birakildigindan. Hayirli olsun.

    Beğen

  2. Arkadaşlar şimdiye kadarki bölümleri kaydedinde diğer sitede çeviren arkadaşa bişey oldu sanırım haber ses yok site kapanır şimdeye kadar çevirdikleri boşa gider diye düşünüyorum re monster da böyle oldu sanırım site kapanınca.

    Beğen

  3. LMS nin orjin Kore değilmiydi ya japon novelleri arasında kalmış benim bildiğim LMS Naver (korenin parlayan yıldızı :D) de yayımlanıyor.

    Beğen

  4. Hayatımda ilk defa light novel okudum konu benim ilgilimi çok çekti. SAO nun ve log horizon kitabının ilham kaynaklarından olduğu belli ve yazar bayağı online oyun oynamış benim gibi mmo manyağı bir adamı bazı sahneler güldürdü. 40 dan oluşması yani uzun bi macera olması beni okumaya itti. Türkçeye çevirdiniz için gerçekten teşekkürler 2 günde 3 kitapda bitti ve üzüldüm. Şimdi bekleyeceğim one piece gibi her hafta bir bölüm 😦 inş daha fazla gelir tabi 🙂
    Kurnaz ve bencil bi karakter olması hoşuma gitti
    Yazar en baştan uzun bi kitap serisi yapmaya karar vermiş belli ki gidişadı hep ona göre güzel ayarlıyor
    Sadece oyun anları değil günlük yaşamından da olaylar anlatması güzel
    baslıyacaklara gerçekten tavsiyemdir.

    Beğen

  5. Gerçektende elinize emeginize saglık çeviriler süper . çeviren arkadasın arada yorumlar yapması ayrı bir renk katıyor benim için 😀

    Beğen

  6. Arkadaşar bu novel rafa mı kaldırıldı yoksa çevirilmeye devam ediyor mu ? Eğer ediyorsa çeviri tarihinin bir günü var mı yoksa belirsiz mi ? Bu arada bu seride emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunarım.

    Beğen

  7. Eminim ki düşündügümüzden daha yogunsunuzdur veya işler yolunda gitmiyordur ,ama gerçekten ve canı gönülden LMS yi çevrmenize büyük ihtiyacımız var . yeni çevirilerin gelmesini büyük bir heyecanla bekliyoruz. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER .

    Liked by 1 kişi

  8. Slm ben lms okumaya bir hafta önce başladım. 3 günde güncele geldim. Bu güne kadar emeği geçen herkese (Başta çevirmen ve editör olmak üzere) teşekkür ederim. Bundan sonra çeviri devam edecek mi? Lütfen biri cevap versin

    Beğen

Yorum bırakın