GEKKOU

Hikâye Özeti

Gekkou (Ay Işığı), alaycı bir erkek ile kusursuz bir kızın arasındaki tuhaf ilişki hakkındadır.

Bu alaycı erkek Nonomiya, günlerini sıkıntı içinde geçirip, sıkıcı hayatından hayal gücüne sığınan biridir. Bir gün, yerde hakkında pek çok söylenti olan güzel Tsukimori’nin defterini bulur. Defterden dışarı sarkan “Cinayet Tarifi” başlıklı bir kağıt parçası farkeder. Bu ilgisini çeker, kağıdı hemen cebine koyar, bu tarifin içinde plan denilemeyecek ölümcül kazalara sebebiyet verebilecek senaryoların bulunduğunu görür.

Ertesi gün Tsukimoriye bunu sormayı dener ama o, bir şeyi kaybetmediğini söyler. Ama sonra babası ölür. Bir kazada…

Bölümler:

Karakter Tanıtımı

Nonomiya

Gekkou Nonomiya.jpg

Sıkıcı hayatından kurtulmak isteyen aksi ve alaycı biri.

Youko Tsukimori

Gekkou Tsukimori.jpg

Derslerinde başarılı,göze çarpan bir güzelliği ve kusursuzluğun somutlaşmış hali olan gizemli bir kız. Nonomiya’ya birden ilgi göstermeye başladı ama…

Chizuru Usami

Gekkou Usami.jpg

Dürüst bir kız ve Nonomiya’nın sınıf arkadaşı. Ondan hoşlanıyor gibi görünüyor…?

Mirai Samejima

Gekkou Mirai.jpg

Nonomiya’nın işyerinde çalışıyor ve üniversite öğrencisi olduğunu iddia ediyor. Güzel görünmesine rağmen sivri dili ve bencil kişiliği ona yaklaşmayı zorlaştırıyor.

Konan

Gekkou Konan.jpg

Göründüğü kadar boş bir dedektif. Bir olay onun ve NonoMiya’nın hayatını bağlıyor ve bir rekabeti başlatıyor.

Bu serinin ilk dört bölümünü çeviren KOOF arkadaşla iletişime geçip ilk dört bölümü site mizde yayınlamak için iznini aldık. Ve kısa zamanda bu seriyi KOOF ile birlikte düşünüyoruz. Kısa olan ilk ortak projemizdir.

 

GEKKOU” üzerine 6 yorum

  1. Baka-tsuki sitesinde bulunan serilerden biri ve Legendary Moonlight Sculptor’ın çevirisinin burada devam ettiğini gördüğümde sevinmiştim ve bu serinin devam ettiğini umut etmiştim. Sağlık olsun. Aklımda da var bunun çevirisini devam ettirmek ama hakkını verebileceğimi düşünmüyorum doğrusu.

    Bir bakıyormuşuz bütün seri bir anda çevrilmiş.

    Beğen

Yorum bırakın