BTTH 28.Bölüm “Vakum Eli” Güçlendirme

Çeviri için 71Hollow, kontrol / düzenleme için Aoi Shuu arkadaşımıza teşekkürler. Keyifli okumalar…

Önceki Bölüm                                                                                          Sonraki Bölüm


 

Xiao Yan tahta leğende dinleniyordu. Bedeni harika Temel İksire batmış, tüm dikkatini vermiş bir vaziyette yeni elde ettiği sabit gücü hissediyordu. 7 Duan Qi’yi normal yöntemle elde etmek için dinlenme ve toparlanma süreci gerekliydi. Xiao Yan’ın Temel iksiri vardı ancak kullanmaya ihtiyacı yoktu. Zaten kondisyonu en iyi durumdaydı.

Bir süre leğende uzandıktan sonra, heyecanlı duygularını bastırdı. Nihayet Xiao Yan tembelce kalktı. Üstündeki su damlaları güneş ışığı altında neşeli bir şekilde parladı.

Tembelce esneme hareketleri yaparken, Xiao Yan’ ın kemiklerinden yepyeniymiş gibi kütürdemeler duyuldu!

Dikkatsizce başını çevirerek, Xiao Yan sağ elini yatağına uzattı ve elbiselerini eliyle çekip çıkardı.

Güzel. Dou Qi’ im epeyce arttı. Şimdi birisinin hareketlerini etkileyebilmeliyim değil mi? “Xiao Yan mırıldanırken giyindi.

Maalesef, buVakum Elinin saldırırken hiçbir gücü yok.Bir düşmanın Kanını ÇekmekYalnızca benden daha zayıf Dou Qi’ si olan insanlar için geçerli. Dou Qi si benden fazla olanlar için kullanmak en kötü seçenek olurdu.

Vakum Elinin” olumsuz etkilerini düşünürken, Xiao Yan hüsranla iç çekti. Ancak, teknik berbat olsa bile, o şimdiye kadar sahip olduğu ilk Dou Tekniğiydi!

Leğenden dışarı adım atmak üzereyken, aklına bir fikir geldi. Dudaklarını büzdü.

Parıltılı gözlerle, Xiao Yan yavaşça sağ elini içine doğru bir yumruk yapmak için kıvırdı ve elini yaklaşık yarım adım uzakta bir çiçek vazoya doğru kaldırdı. Eline dikkatle baktı ve bilerek hedefin görünmesini engelliyordu.

Xiao Yan’ın Dou Qi’si yönlendirme olmadan avcundan dışarı fışkırdı.

Dudaklarını Yalarken, Xiao Yan’ın Dou Qi’si herhangi bir planlı Qi Yolları veya basınç noktaları olmadan avcundan dışarı çıkıyordu…

Qi Yollarını kullanmadan Dou Qi maddeleştirmek Da Dou Shi’ nin zorlukla yapabileceği bir şeydi (3. Seviye Qi’yi maddeleştirebilenler). Xiao Yan’ın girişiminin sonucu sadece ılımlı sert rüzgârdı.

Hava avcundan aktı ve vazo ile buluştu, neredeyse masadan devirecekti.

Dou Qi maddeleştirmek için başarısız olsa da, Xiao Yan’ın yüzü sevinç ifadesiyle taşıyordu. O heyecanla ellerini ovuşturdu ve hızlı bir şekilde tekrar vazoya doğru elini kaldırmadan önce geriye doğru birkaç adım attı.

Vakum Eli!” Küçük bir kükreme ve büyük bir çekme kuvveti çiçek vazosunu sarmal bir şekilde Xiao Yan’a doğru zorladı.

Vazo Xiao Yan’in 3 ayak mesafesi kadar uzağındaydı. Çekmeye zorlarken Xiao Yan’ın eli kayboldu ve avucunda yenilediği Dou Qi’sini hızla maddeleştirmeyi deniyordu. Aniden, sert bir rüzgâr vazoya doğru giderek patladı!

PuFF!

İki karşıt güç havada buluştu ve vazo bu iki çarpışmanın arasında kaldı aniden sayısız seramik parçalarına ayrıldı.

Yaptığı deneyin sonuçlarını görünce, Xiao Yan’ın küçük yüz mutlulukla doluydu. Çekme ve itme kombinasyonunun gücü hayal ettiğinden daha fazla tahribata sebep olmuştu.

Xiao Yan’ın bol Dou Qi’si neredeyse deney tarafından tüketilmiş olsa bile, Xiao Yan hâlâ son derece heyecanlıydı. İtme kuvveti düşük seviye metot olmasına rağmen vasat bir şekilde Dou Qi’yi tüketiyordu. Eğer Vakum Eline zıt bir Dou Tekniği olsaydı, o zaman 2li kombo olurdu ve etkisinin çok büyük olacağından emindi!

Çocuk, oldukça iyi… Vakum Elini güçlendirmek için böyle bir fikir ürettin. ” Siyah yüzük ışıldarken, Yao Lao ruhani bedeni dışarı süzüldü ve seramik parçalarını incelerken Xiao Yan’ı övüyordu.

Xiao Yan güldü ve gözlerini Yao Lao etrafında halka çizerek hızla çevirdi. Suratında üzüntülü ve yaltakçı bir ifade vardı.

Eğer İtme etkisi yaratacak bir Dou Tekniği varsa ve kendini bu Dou Tekniğinde yüksek düzeyde eğitebilirsen o zaman bu düşük Xuan seviye Vakum Eli Orta veya Yüksek seviye Xuan Tekniği olabilir… “Yao Lao,  Xiao Yan’ın alaycı suratını görmemiş gibi kendi kendine mırıldandı.

Hocam, biliyorsun sabit odaklı saldırı(non-attack galiba sabit durup yapılan saldırılar) Dou Teknikleri süper nadirdir. Vakum Elini saf şansla elde ettim ve şimdi, Vakum Eline Dou Tekniği bulduğum için nerede benim beklediğim övgüm? “Xiao Yan başını eğdi ve üzgünce söyledi.

Acıkmış kedi gibi bakmayı kes. Benden övgü almaya çalıştığını biliyorum!“Yao Lao kötü bir bakış atarak, Xiao Yan’a öfkeyle söyledi.

Sen fikir ürettin fakat kimse bunu düşünmedi denemez Ama bu iki sabit odaklı saldırılı Dou Tekniği son derece nadirdir ve bu nedenle, aslında kimse bu ikiliyi kombine edemedi.

Öğretmeninden bir şeyler istemeyecek misin?” Bunu işittiğinde, Xiao Yan’ın küçük yüzlü karardı. Bir dizi tekniği itme kuvveti olmadan üretmek için Dou Qi maddeleştirmesine güvenmek zorunda kalması akıllı bir hareket değildi.

Yao Lao alnına masaj yaparken Xiao Yan’ın asık suratını görünce gülümsedi. Bir süre sonra şöyle dedi: “Önceleri hap için bana yalvaran biri vardı. Düşündüğümde ödeme olarak vakum eli gibi bir Dou Tekniği aldım. Eğer hapı o zaman bitiremeseydim, o kişiyle takas edemezdim! Hmm, bu oldukça uzun zaman önceydi, eğer bana bugün hatırlatmasaydın büyük ihtimalle gerçekten unuturdum. ”

Tamam… Buldum!” Yao Lao alnındaki parmaklarını hareket ettirip Xiao Yan’ın alnına koydu.

Parmağıyla, Xiao Yan koca bir bilgi yığını ile dolup taştı ve nihayet bir süre sonra Xiao Yan yeni bilgi yığınını anladı.

Ateş Avcu: Düşük Xuan Seviye, büyük kuvvetli rüzgârlar oluşturabilir!

Bu Düşük Xuan Seviye Tekniğin yaratıcı olmayan adıyla birlikte basit açıklaması son derece sıradan görünüyor.

Bunun kurucusu ömrü boyunca demircilik yapan bir demirciydi. Fırının ateşinden dolayı yıllar sonra bu tekniği icat etti…(herhalde fırını yakmak için)” Xiao Yan, Yao Lao’nun azarlamasını ciddi bir suratla izliyordu.

Xiao Yan gözlerini yuvarlarken demirciden oldukça etkilendi. Bir Dou Tekniği üretmek büyük bir başarıydı ve kesinlikle sıradan bir çekiç kullanan demircinin yapabileceği bir şey değildi.

Ateş Avcu nu öğrenmek zor değildi ve Yao Lao yardımıyla altında, Xiao Yan’ın temelleri sıkı sıkı kavraması iki saatini aldı.

Xiao Yan odasında ayakta dikilerken, odasındaki son çiçek vazosuna baktı. Derin bir nefes aldı ve elini kıvırarak, söyledi: “Vakum Eli!

Güçlü bir çekmeyle, çiçek vazosu hızla Xiao Yan’a doğru uçtu.

Xiao Yan gelen vazoya bakarken, hızla Vakum Eli kullanmayı durdurdu ve Ateş Avcundaki Qi yollarını takip etmesi için Dou Qi sini zorladı.

Ateş Avcu!

Vazo Xiao Yan’ın alnına çarpmak üzereyken, kuvvetli bir rüzgâr fırtınası Xiao Yan’ın elinden çıktı ve aniden oda bir kasırgaya eş değerde bir rüzgâra maruz kaldı!

BaaM!

Ama bu sefer bir vazonun kırılmasından başka bir ses daha duyuldu, vazo iki karşıt güç tarafından ince bir toz haline gelmişti.

Harika…

Bütün vücudu beyaz tozla kaplanmış, Xiao Yan aceleyle ‘’patlama merkezinden’’ uzağa zıpladı. Vazoya ne olacağını izlerken, Xiao Yan’ın gözlerinde ışık parıldıyordu. Eğer her iki beceriyi ustalıkla ve duraksama olmadan değiştirmek mümkün olsaydı o zaman hazırlıksız birisi çok büyük kayıplar verebilirdi.

Beyaz tozu çırparken, Xiao Yan önümüzdeki üç ay içinde yeni bir eğitim görevinin olduğunu biliyordu.

Üç ay sonra Yetişkinlik Töreni olacak…

Hehe, muhtemelen bir sürü insan Yetişkinlik Törenimde kendimi aptal konumuna düşüreceğimi sanıyor değil mi?’’ Dağılmış odasından, gür ve soğuk bir kahkaha duyuldu.


 

Önceki Bölüm                                                                                          Sonraki Bölüm

BTTH 28.Bölüm “Vakum Eli” Güçlendirme” üzerine 12 yorum

  1. Psikopata bağladı 😆😆 ama gelişme hızı canavarca bu gidişle üç ay sonra ortalığı dağıtacak

    Çeviri ve düzenleme için teşekkürler 😇

    Beğen

Yorum bırakın