BTTH 24.Bölüm Her Şey Sonrası İçin

Çeviri, düzenleme, kontrol için Lacivert arkadaşımıza teşekkürler… Keyifli okumalar…

Önceki Bölüm                                                                                          Sonraki Bölüm


 

Birinci müzayede salonunu terk eden Xiao Yan, orta yaşlı adamın saygılı bakışları altında kontrol odasına geri döndü,  sabırla bekledi.

Birkaç dakika sonra, telaşlı ayak sesleri ile iki gölge kapıyı itti.

Hehe, Temel İksirin sahibi siz misiniz? Bayım, bu Wu Tan Şehrine ilk gelişiniz doğru mu?” Xiao Yan parfüm kokusunu getiren ani rüzgar ile uyuşturan büyüleyici bir kıkırdama duydu. Bu, onun sağlam zihnini bulandırdı.

Yao Jing” diye küfrettikten sonra, Xiao Yan yanındaki kırmızı giysili kadına bakmadan önce cüppenin içindeki yüzü daha fazla çatıldı.

Xiao Yan yakın temas ile bir kez daha Ya Fei’nin çekiciliğini fark etti. Göz kamaştırıcı yüzünde uzun kirpikleri ile bir çift buğulu göz her zaman erkekleri bağlayan halatları gönderir gibiydi. Zarif beyaz boynundan aşağı bakan Xiao Yan neredeyse onun göğüs dekoltesini emecekti. Onun doğal cazibesi sakin Xiao Yan’ı bile  etkiledi.

Xiao Yan’ın yüzü kızarmasına rağmen, neyse ki, cüppeyle örtülüydü. Kendini sakinleştiren Xiao Yao hafifçe başını salladı ve aynı zamanda, Yao Lao’nun sesi de dışarı süzüldü: “Açık arttırma başarılıydı? Yapmam gereken bir şey var, bana parayı ver!

Sanki siyah cüppeli adamın yaşı ilgisini çekmiş gibiydi, Ya Fei gülerken ağzını kapadı. Bir süre sonra, kendini topladı: “Bir süre için bizi bağışlayın lütfen. Biz hala evraklar üzerinde çalışıyoruz.

Hafifçe başını sallayan Xiao Yan ağzını bir daha açmadı ve sessizliğini korurken bakışlarını Ya Fei’nin üzerinden çekti.

Siyah cüppe ile örtünmüş gizemli kişiye bakan Ya Fei kaşlarını çattı. Gururlandığı güzelliğinden hiç etkilenmemiş gibi görünüyordu. Dudaklarını büzüp kim olduğunu öğrenmek için her ayrıntıyı yakalamaya çalışırken bakışlarını gizemli kişi üzerinde gezdirdi.

Xiao Yan’ı süzüp hiç bilgi edinemedikten sonra, Ya Fei hayal kırıklığı ile Gu Ni’ye baktı. Gözleri buluştuktan sonra, dudaklarını ısırdı ve sordu: “Bayım, Ya Fei nadiren simyacı rozeti olmayan simyacı gördü, adınızı sorabilir miyim?

Ha? Kız, bu yere gelince kim olduğunu söylemem gerektiği mi anlamına geliyor? ” Siyah cüppenin altından Yao Lao’nun sesi soğukça ne düşündüğünü söyledi.

Hehe, Ya Fei sadece merak ediyordu. Bayım söylemek istemiyorsanız, Ya Fei sizi zorlamayacak.” Ya Fei hafifçe güldü.

Xiao Yan siyah cüppe sayesinde, kırmızı elbise içindeki beyaz bacakları izledi. Onun güzelliğine hayran olmaktan kendisini alamasa da kendisine sessizce Ya Fei’nin üst sınıf bir müzayede görevlisi olduğunu hatırlattı, boş bir saksı değildi. Herkes tüm Wu Tan Şehrinde onun güzelliğinin sorun olduğunu söylemesine rağmen, sayısız talipleri vardı ama bu gün bile hiçbiri amacına ulaşmış değildi. Çoğu onun arkasındaki Primer Müzayede Evi’ni suçlasa da, hiç kimse onun güzel bir saksı olduğunu inkar edemezdi.

Xiao Yan, yanında böyle zeki bir kadın varken buz üstünde yürüyormuş gibi dikkatliydi. Ya Fei’nin kendisi hakkında bir şeyler keşfetmesinden korktu ama neyse ki Yao Lao ile konuşuyordu, gizemli moruk yanındaki  “Yao Jing” tarafından büyülenmez.

Yao Lao’nun lakayıt sözlerinden, Ya Fei herhangi bir şey keşfetmesi mümkün değildi. Sonunda, o yeni bilgi bulmaya çalışmaktan vazgeçti ve bunun yerine kristal kartı alırken gülümsedi. Kartta Primer Aile logosu vardı: “Bayım, bu Primer Müzayede Evi’nin VIP kartıdır. Bu kart ile, Primer Ailesinin herhangi bir Müzayede Evi’nde VIP muamelesi görürsünüz. Aynı zamanda, Müzayede Evi’nin aldığı komisyon %5’ten %2’ye düşer!

Bunu işiten Xiao Yan’ın kaşları kalktı. Önceki boşboğaz kişi ile karşılaştırdığında bu sağlam yararları sevdi.

Cüppenin altından çıkan uzun ve soluk eli gören Ya Fei’nin gözleri parladı. Siyah cüppenin altındaki kişiden gelen ses açıkça yaşlı bir adamın sesiydi ama eli genç bir adamınki gibi görünüyordu. Bu kişi kim?

Aynı anda, bir garson koştu ve nazikçe yeşil kartı Ya Fei’ye verdi

Bayım Temel İksir 40,000 altın paraya satıldı ve açık arttırma komisyonu için %2’si alındı, geri kalanı burada.” Ya Fei yeşil kartı teslim ederken gülümsedi.

Yeşil kartı teslim alan Xiao Yan’ın gerginliği geçti. Onun eğitim fonu bu küçük yeşil kart içindeydi. 40.000 altın para, bu Dou Zhe olmak için yapacağı eğitime yeterdi.

Xiao Yan’ın parası olduğundan burada kalmak için daha fazla nedeni yoktu, dikkatsizce elini uzatırken pörsümüş bir ses sakince şöyle dedi: “Şimdi ayrılabilir miyim?

Hehe, tabii ki. Eğer müzayedede daha fazla hap satmak isterseniz, lütfen Primer Müzayede Evi aklınızda bulunsun.” Ya Fei gülümsedi.

Mm.” Dikkatsizce yanıtlayan Xiao Yan ayağa kalktı ve gerginlik dolu odadan çıktı.

Xiao Yan’ın kaybolan gölgesini izlerken Ya Fei’nin yüzündeki gülümseme yavaş yavaş kayboldu ve o yakınındaki bir koltuğa kendini bıraktı.

Gu Ni shu-shu, sen gerçekten simyacı mısın?” Garip bir sessizlikten sonra, Ya Fei bu sessizliği bozdu.

Evet ve onun simya yeteneği benimkinden daha iyi. 2. kademe temel iksir, ben bunu saflaştıramam.” Gu Ni iç çekerken cevap verdi.

Formülü ile bile mi?” Biraz çekinen Ya Fei’nin kırmızı ağzından dikkatsizce tehlikeli bir cümle çıktı.

Ya Fei’nin sözlerini duyan Gu Ni’nin yüzü değişti ve o aceleyle şöyle dedi: “Bir formül, bir simyacının hayatıdır. Lütfen böyle bir şeyi tekrar düşünme. Dikkatsizce gizemli bir simyacıyı kızdırmak Primer ailesi için bile, büyük bir sorundur. Onlarca yıl önce, Jia Ma İmparatorluğu’nun ünlü Cech ailesi Hap Kralı Gu He’yi öfkelendirdi ve onlar Gu He’nin gönderdiği 4 Dou Wang tarafından yok edildi. Jia Ma İmparatorluğu’nun kraliyet ailesi bile bu meseleyi kontrol altında tutamadı.”

Bizim ailemiz Cech ailesinden çok daha güçlü olsa da, bazı gizemli simyacıları rahatsız etmemek en iyisidir. Simyacılar eşek arısı yuvası gibidirler, bir kez bunu kurcaladığında, sayısız arkadaş ve simyacıya iyilik borcu olan birçok uzman bulacaksın.”

Ya Fei, Gu Ni’nin paniklemesini izlerken alnına dokunup acı acı güldü:”Gu Ni Shu Shu, sen ne diyorsun. Ben, hiç böyle düşünmüyorum, Ya Fei’nin bunca yılını boşa harcadığını mı düşünüyorsunuz?

Seni uyarıyorum.” Ya Fei sözlerini duyan Gu Ni nefes verdi. Onun aptalca bir şey yapacağından gerçekten korktu.

Dudaklarını büzen Ya Fei, iç çekerken yanağını dayadı. Simyacılar, onlar gerçekten tehlikeli insanlar var ama neden benim böyle bir yeteneğim yok?


 

Önceki Bölüm                                                                                          Sonraki Bölüm

BTTH 24.Bölüm Her Şey Sonrası İçin” üzerine 8 yorum

Yorum bırakın