BTTH 23.Bölüm Mücadele Vermek

Çeviri, düzenleme, kontrol için Lacivert arkadaşımıza teşekkürler… Keyifli okumalar…

Önceki Bölüm                                                                                          Sonraki Bölüm


 

Ya Fei yüksek seviye Xuan Qi metodu dediğinde tüm salonu sessizlik kapladı.

Temel İksirle karşılaştırıldığında kesinlikle Dou Qi metodları daha nadirdi.

Haplar pahalı olmasına rağmen bir kerelik kullanılan eşyalardı. Ama Qi Yönemini tüm hayatı boyunca kullanabilir ve hatta çocuklarına ve torunlarına miras bırakabilir. Yani uzun vadede bakıldığında  yüksek seviye Qi Metodları haplar ile karşılaştırıldığında daha fazla rağbet görür.

Sonuçta, yüksek seviye Qi metoduna sahip biri hap desteği olmamasına rağmen, bir süre sonra dikkate alınması gereken bir güç haline gelebilir. Öte yandan, tek bir Qi Yöntemi yoksa ve sadece haplara sahipse, şeker gibi hapları yese de çok güçlü biri olamaz.

Kısa bir şoktan sonra, müzayedeye gelenler kendini topladı ve salonun ortasındaki yeşil parşömene yanan bakışlar attılar. Büyüleyici Ya Fei bile unutulmuş gibiydi …

Arka sırada oturan, Xiao Yan bir nefes verdi. Yüksek Xuan seviye Qi Metodu? Şaşmamalı… Bu Qi Metodu Xiao Klanı’nın en güçlü Qi Metodu Öfkeli Aslanın Hiddetinden tamamen daha yüksek bir kademede. Wu Tan Şehrindeki üç klanın liderlerinin bizzat geldiğine şaşmamalı. Demek tüm bu toplanmanın sebebi buydu.

Yüksek Xuan Seviye …” hareketsiz yeşil parşömeni izleyen Xiao Yan içgüdüsel olarak dudaklarını yaladı. Basitçe bu parşömenin sahibinin üst Dou Zhe olabileceği anlamındadır ve birkaç yıl içinde üç klana rakip olabilecek yeni bir güç olacaktır.

Yalnızca Yüksek Xuan seviye Qi metodu o kadar özel değil.” Xiao Yan, bu Qi metodu hakkında hayaller kurduğu sırada, Yao Lao’nun sesi Xiao Yan’ın içinde beceriksizce  duyuldu.

Yalnızca…” Gözlerini deviren Xiao Yan onunla arasında büyük bir uçurum hissetti ve o yaşlı moruk üst kademe Qi metotlarının çöp olduğunu iddia ediyordu. O sadece dudaklarını büzdü ve sessiz kaldı.

Velet, sadece eğitimine devam et. Bir gün Dou Zhe olduğunda, yüksek kademe Qi metotlarını görmene izin vereceğim!” Yao Lao düşüncesini belirttikten sonra, yine sessizleşti.

Yine dudaklarını büzen Xiao Yan mırıldandı: “Ben de öyle umuyorum.”

……

Millet, bu Xuan Seviye Qi Yöntemi dağlardaki bir avcı tarafından bulundu. Bir aileden kalmış olmalı bu yüzden bunu satın almanız herhangi bir sorun getirmez. Millet, herhangi bir sorun çıkmasından korkmadan teklif verebilirsiniz. “Ya Fei dikkatle yeşil parşömeni kaldırdı ve yavaşça dedi.

Lady Ya Fei, alt fiyat belirtebilir misiniz!” Müzayededen biri sabırsızlıkla bağırdı.

Büyüleyici gülümsemesini devam ettiren Ya Fei şunları söyledi: “Kasırga Şarkısı, alt fiyat, 200.000 altın!

Alt fiyatı söyledikten sonra müzayede evi gözle görülür  bir şekilde sessizleşti. Açıkçası müzayedeye gelen birçok kişinin böyle pahalı bir eşyayı satın alacak serveti yoktu.

Uzak bir bölgede, Xiao Yan başını sallamasına engel olamadı. Bu kadın kan dökmeden insanları öldürüyor! 200.000 Altın para Xiao Klanı’nın iki yıl boyuncaki tüm karına eşit!

Xiao Zhan ve diğer iki klan lideri gözle görülür bir şekilde titredi. Ama bu kadar değerli bir şey için fiyat hakkında hiçbir şey yapamazlardı; bunu elde etmek için böyle yüksek bir fiyat ödemeye razı olacaklardır. Onlar satın almak istemese bile, bir başkası ister.

200.000 fiyatın altında, hiç kimse teklif veremez.

Garip atmosfere bakan Ya Fei büyüleyici gülümsemesini korudu. Bu Qi metodunun cazibesinin insanların satın almak için bütün servetini kullanmaya istekli olacakları kadar büyük olduğunu biliyordu.

Tahmin ettiği gibi tekliflerin gelmesi uzun sürmedi. Neredeyse kel orta yaşlı bir adam titreyerek bağırdı: “210.000

Xiao Yan sese doğru baktı; bu kel orta yaşlı bir adamı tanıyordu. Kel adam neredeyse Wu Tan Şehrindeki tüm silah pazarını tekeline alan bir silah dükkanının sahibiydi. O üç klan liderleri karşılaştırıldığında bile oldukça güçlüydü.

230,000” silah dükkanının sahibi teklifini bağırdıktan hemen sonra sarı cüppeli Elder de kendi teklifini bağırdı

Sarı cüppeli elder Wu Tan Şehrinde birçok dükkanın sahibi olan büyük  bir ilaç tüccarıydı. Orta yaşlı adam gibi, üç klanın liderleri ile karşılaştırılamasa da yine de oldukça güçlüydü.

Eldere kötü bir bakış atan kel orta yaşlı adam yine bağırdı: “240.000

Müzayede evi içinde, sadece birkaç teklif vardı. Sonuçta, 200.000 fiyatı müzayedeye gelenlerin çoğunun teklif vermesine engel olmaya yeterliydi.

300,000!” Önceki ikisi tekliflerini yükseltirken ön sırada oturan Jia Lie Bi sonunda teklifini verdi.

Jia Lie Bi teklifini söyledikten sonra ikisi çaresizce geri adım attı.

330,000” Wu Tan Şehrinde Jia Lie Klanı’na rakip olabilecekler sadece Xiao Klanı ve Ao Ba Klanı idi. Bu teklif Ao Ba Klanı’ın lideri, Ao Ba Pa tarafından söylendi.

Sakinlikle Ao Ba Pa’ya bakan Jia Lie Bi soğuk bir sesle: “350.000

Ao Ba Pa kendini zorladı: “370,000!

380,000!

400,000!

Jia Lie Bi, Ao Ba Pa’nın sürekli fiyatı yükseltmesini çekinmeden izledi. O her ne pahasına olursa olsun parşömeni almak için kendini hazırlamış gibi görünüyordu.

Fiyat 430.000 olduğunda Ao Ba Pa teklif vermeyi kesmek zorunda kaldı. 430,000 mali kriz içindeki güçlü Ao Ba Klanı’nı zorlamak için yeterliydi.

450.000” Ao Ba Pa’nın geri çekildiğini gören Jia Lie Bi, Xiao Zhan’ın teklifinden dolayı kutlama şansı bulamadı.

Soğuk bir şekilde Xiao Zhan’a bakan Jia Lie Bi öfke doluydu. Jia Lie Bi’nin Yüksek Xuan seviye Metodunu almak için ne gerekirese ödemeye razı olmasının sebebi, üç klan içinde Xiao Klanı ve Ao Ba Klanı Orta Xuan seviye Qi Metoduna sahip iken Jie Lie Klanı sadece Düşük Xuan seviye Qi Metoduna sahipti.

Ao Ba Pa’nın neşeli görünümü altında, Jia Lie Bi dişlerini sıktı ve tükürdü: “460 000

500.000” lakayıt Xiao Zhan fiyatı yepyeni bir seviyeye yükseltti!

Müzayede salonunun ortasında teklifler üzerinden iki kişinin kavgasını izlerken Ya Fei’nin güzel gülümsemesi daha büyüleyici bir hal aldı.

550.000” Jia Lie Bi sonunda kısa bir duraksamadan sonra tekrar fiyat yükseltmeye karar verdi.

Sen kazandın.” Herkesin tahminlerinin aksine Jia Lie Bi’nin teklifini duyduktan sonra, Xiao Zhan yalnızca gülümsedi ve Jia Lie Bi ile alay etti.

Sürpriz bir şekilde Jia Lie Bi’nin yüzü hızla karanlık bir ifade aldı. Onun gerçekçi tarafı oyuna geldiğinin farkındaydı …

Xiao Zhan, sen kazandın! Bunu hatırlayacağım! “Xiao Zhan’a küfür savurduktan sonra, Jia Lie Bi, şaşkın olan Ya Fei’ye bakmak için başını kaldırdı. Çok fazla kızgın olmasına rağmen, duyguları tarafından yönetilecek biri değildi ve karanlık yüzü ile duygularını bastırdı:”Lady Ya Fei, açık arttırmayı sonlandırır mısınız

Jia Lie Bi’nin öfkeli bakışı nedeniyle yüz ifadesi değişmeyen Ya Fei sakince gülümsedi. Gözlerinde alay izleri vardı ve gergin olan Jia Lie Bi’ye bakıp elindeki çekici hafifçe vurdu.

Kasırga Şarkısı, Jia Lie Klan Lideri tarafından kazanıldı!”

Müzayedenin son anını gören Xiao Yan gülümsedi ve müzayede evinden ayrılmak için yavaşça kalktı.

Hahh, bir kez daha param oldu, eğitime başlayabilirim. Bir yıl sonra babama sürpriz yapmam gerek.” Xiao Yan müzayede salonunun kapısına doğru adım atarken yavaşça mırıldandı.


 

Önceki Bölüm                                                                                          Sonraki Bölüm

BTTH 23.Bölüm Mücadele Vermek” üzerine 11 yorum

Yorum bırakın